"ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ"

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι με το πέρας της αναστολής λειτουργίας του σχολείου μας. τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, το Νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει κανονικά και σε πλήρη σύνθεση. Έχει γίνει σχολαστικός καθαρισμός των χώρων, των επιφανειών, κάθε αντικειμένου και των παιχνιδιών καθώς και απολύμανση σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.  Η τήρηση των μέτρων προφύλαξης κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου (η χρήση της μάσκας, οι αποστάσεις, ο σχολαστικός καθαρισμός και η χρήση αντισηπτικών και απολυμαντικών) βοήθησαν στην μη εξάπλωση του κορονοϊού πέραν των 2 θετικών κρουσμάτων.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνετέλεσαν να αντιμετωπιστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση με ψυχραιμία και σύνεση και να υπενθυμίσουμε ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση και μπορεί να μας ξαναχτυπήσει την πόρτα ένα άλλο κρούσμα. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί  στην εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας και προφύλαξης. Εμείς, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα διαχείρισης για τον κορονοϊό με σχολαστικότητα και συνέπεια, ώστε να προφυλάσσεται κατά το δυνατό  η υγεία όλων μας.

Να είστε όλοι καλά

Οι Νηπιαγωγοί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Αγαπητοί γονείς, Σας καλωσορίζουμε στο Νηπιαγωγείο μας τη φετινή σχολική χρονιά 2021-2022, μιας χρονιάς που συνεχίζει να σημαδεύεται από...